Ontwikkelingen Corona Virus

Hoe Schoonheidssalon Anke Tissen omgaat met de recente ontwikkelingen rondom het Corona Virus:

Zoals u van ons gewend bent werken wij enkel op afspraak en is het contact in de salon dus altijd één op één. Uiteraard nemen wij ook extra aanvullende maatregelen en zijn de hygiëneregels extra aangescherpt.

We kiezen er onder andere voor om voorlopig alle behandelingen uit te voeren met medische handschoenen. Ook worden de behandelkamer, leuningen, pinautomaat, deurklinken en het toilet na ieder gebruik gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast kunt u bij ons ook zelf uw handen wassen met zeep en desinfecteren.

Uw en onze gezondheid hebben onze hoogste prioriteit. Daarom vragen wij u om ook alert te zijn op uw gezondheid. Bent u verkouden, moet u hoesten heeft u luchtwegklachten of koorts, dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten en zo het zekere voor het onzekere te nemen. Ook de situatie rondom het sluiten van de scholen, begrijpen wij volledig. Als hierdoor een afspraak verschoven moet worden, is dit uiteraard mogelijk.

Aangezien de mailbox en voicemail in deze tijd overuren draaien, vragen wij om uw begrip voor een incidentele vertraagde reactie. Wij proberen alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Tot slot verzoeken wij u met Pin (liefst contactloos) te betalen.

Mocht er de komende dagen iets veranderen aan onze openingstijden of afsprakenbeleid dan laten wij dit uiteraard direct weten!

Dank voor uw begrip en laten we er samen het beste van zien te maken!