Intraceuticals zuurstoftherapie

Zuurstof, vrije radicalen en anti-oxidanten : wat een effect!

Zuurstofbehandelingen zijn eigenlijk geen nieuws. Al decennia eerder verschenen er behandelingen op de markt, maar op een of andere manier was de tijd nog niet rijp. Ziekenhuizen passen sinds enkele jaren zuurstof toe met groot succes voor o.a. wonden die slecht genezen of na een intensieve bestraling. De huid geneest en maakt zelfs nieuwe bloedvaten aan. 

Deze medische toepassing duurt uren en is uiteraard niet gewenst in de huidverzorging. In de huidverzorging hoeft de behandeling slechts 30-45 minuten te duren. ATP ( Adenosine triphosfaat) in onze cellen, zijn als het ware een soort acuutjes die de zuurstof opslaan in onze cellen. Deze hebben maar weinig zuurstof nodig om o.a. onze dunne opperhuid en de bovenkant van de lederhuid te voorzien van zuurstof. Zuurstof is een onmisbaar gas voor al wat leeft op aarde.

In de huidverzorging is het de laatste 7-8 jaren enorm in populariteit toegenomen. Ook zijn de bekende oxygen-bars in o.a. New York en Tokio drukbezochte plekken om “even bij te tanken”. 

Bij schoonheidssalon Anke Tissen komt u weer tot rust door deze super

ontspannende behandeling die ook nog eens een geweldig resultaat geeft!

Voor meer informatie over Intraceuticals producten kunt u de website bezoeken.

www.intraceuticals.nl