Liftosome

liftosomeDe Liftosome- behandeling is voor 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken. Het warmtemasker modelleert de gelaatstrekken tijdens de inwerktijd van 30 minuten en brengt concentraten van sinaasappel ( vitamine c ) en ginseng in de huid. Deze werkstoffen, in combinatie met het warmte effect, geven de huid weer volop nieuwe energie die de elasticiteit vernieuwt en nieuwe cellen regenereert. Doe aan het eind van de behandeling de test voor de spiegel en u zult zien dat uw huid gladder is en dat tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen. U ziet er weer jong uit en voelt u als herboren. 

De geheimen van de behandeling

Het serum met een hoge vitamine concentratie
Met lichte effleurages masseert de schoonheidsspecialiste het serum in, dat een hoge concentratie aan gevitamineerde extracten van sinaasappel en ginseng bevat. Deze werk- stoffen staan bekend om hun revitaliserende werking op vermoeide organismen.

Het modellerend warmtemasker
Het modellerend warmtemasker geeft een zachte warmte af die zorgt dat de werkstoffen beter intrekken en zich in de huid verspreidden. Het masker wordt langzaam hard en hecht zich op het gezicht waarbij het de gelaatstrekken modelleert en de spieren ontspant.

De massage met chitine
De behandeling wordt afgesloten met een massage met chitinegel. Een stof die het elastische weefsel van de huid “ herstructureert “ . Het gezicht ziet er daarna als het ware verjongd uit en heeft een nieuwe uitstraling. Aan het eind van de behandeling is het gezicht ontspannen, de huid veerkrachtiger en ziet de steviger geworden hals er jonger uit.