Intraceuticals zuurstoftherapie

Zuurstofbehandeling van de sterren!


O2 intraceuticals is de zuurstofbehandeling die niet alleen Madonna voor al haar optredens ondergaat, maar ook een ster als Jennifer Lopez.
Deze zuurstofbehandeling is de anti-age behandeling voor het gelaat, hals, decolleté en handen die helemaal natuurlijk is( vitaminen, hyaluronzuur, antioxidanten en zuurstof ) en heerlijk is om te ondergaan.
De behandeling voelt heerlijk aan. De huid wordt als het ware gemasseerd, onder hoge, maar aangename druk wordt er zuurstof in de huid gebracht. Speciaal is dat u bij deze behandeling al direct na 1 behandeling een enorme verbetering waarneemt. De huid is voller, gladder en gelift. Droogtelijntjes verdwijnen direct.

Het is ook mogelijk een extra ampul bij de behandeling te nemen, de Atoxelene, welke als een natuurlijke filler werkt en de huid ontspant, waardoor fijne rimpeltjes zoals rond de mond en ogen direct minder zichtbaar zijn.
Tevens is er de Opulence lijn tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken en de Clarity lijn, de lijn voor de huid met acné.