Schouders er onder!

Wat kwam er deze week in een keer veel op ons af. Deuren dicht, en nu? Hoe lang gaat dit duren? Hoe gaan we hier uit komen?

Klanten bellen, afspraken verzetten, niet de leukste bezigheden. Maar gezondheid gaat nu voor!

Wat een hartverwarmende en begripvolle reacties van jullie allemaal. Dank voor dit hart onder de riem! Dit heeft ons deze week echt goed gedaan en geeft ons nu de energie om de schouders er onder te zetten en te zoeken naar manieren om jullie toch tegenmoet te komen en door te blijven gaan.

Om te beginnen blijven we bereikbaar via telefoon, what’s app en e-mail voor advies, een goed gesprek en bestellingen. Heb je nog iets nodig? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op en wij gaan het voor je regelen!

Verder willen we jullie zo lang als deze sluiting duurt de mogelijkheid bieden cadeaubonnen te kopen waar wij, zodra we onze deuren weer kunnen openen, waarde aan toe gaan voegen. En cadeaubon van €25,- vertegenwoordigd straks een waarde van €30,- en een bon van €50,- een waarde van €60,- Op deze manier willen wij onze waardering laten blijken voor jullie steun in deze periode.


Blijf onze facebook pagina en deze website volgen voor meer nieuws en ideeën!


Voor nu; pas goed op jullie zelf en op elkaar, blijf gezond.
“Hald och, weej zeën ôs!”

Schoonheidssalon Anke Tissen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
06 23 77 28 35 (bel of What’s App)