Reviderm microdermabrasie

 

Wat is microdermabrasie?


Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij Reviderm microdermabrasie zijn de microkristallen van aluminiumoxide. Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben ze geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen.


Microdermabrasie combineert uitstekend met ultrasound.

Door de micromassage worden direct de dieper liggende huidweefsels ontspannen en afvalstoffen afgevoerd. De bloedcirculatie en de celstofwisseling worden geactiveerd, en de collageen en elastineproductie neemt toe. Zo wordt het effect van de microdermabrasie versterkt en wordt de huid op volkomen natuurlijke wijze verjongd. Je huid is in goede handen bij de schoonheidsspecialist die met Reviderm microdermabrasie werkt.


Microdermabrasie is voor iedereen.


Met microdermabrasie kunnen veel huidtoestanden worden aangepakt, zoals huidverbetering en anti-aging, beschadigde huid onder invloed van licht en zon, pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken, littekens op het gezicht en het lichaam, onzuiverheden en acne, lichaamsbehandelingen tegen striae en cellulitis en voor- en nabehandeling van inspuitingen. Informeer bij de schoonheidsspecialist of jouw huidtoestand ook met microdermabrasie kan worden behandeld.


Effecten van microdermabrasie
De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel.
Bovendien is door klinisch onderzoek bewezen dat na Reviderm microdermabrasie:
• de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
• de stevigheid van de huid toeneemt
• de diepte van rimpels afneemt
• een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
• de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd