HydraClean, stralende huid!

Weinig tijd, beperkte budgetmogelijkheden en toch een mooie huid? Guinot introduceert de HydraClean.

Deze diepreinigende behandeling zorgt in 30 minuten voor een zuivere en stralende huid. Boek de HydraClean nu en gun je huid een snelle beautyboost!

Stap 1: Diepe reiniging
De schoonheidsspecialist verwijdert de make-up, reinigt de huid en brengt de Gel Nettoyant Universel – voor alle huidtypen – of de Gel Nettoyant Pureté – voor de vette huid – aan. Met de gepatenteerde Thermoclean verwarmingselektrode bestrijkt de beautyprofessional volgens een strikt protocol elk deel van het gezicht, met speciale aandacht voor de T-zone, waar een hogere concentratie sebum zit. De warmte die de elektrode verspreidt, verhoogt de afscheiding van de zweet- en talgklieren en verwijdert daarbij het exces aan sebum en toxinen. De poriën zijn schoon en comedonen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De warmte geeft een aangenaam gevoel.

Stap 2: Beautymassage
De weldadige beautymassage ontspant gezicht en geest, stimuleert de microcirculatie in de huid en voert vocht af. De schoonheidsspecialist gebruikt hierbij de Modelage Beauté Sérum Crème, met allantoïne dat de huid verzacht en extract van toverhazelaar dat de poriën verfijn